Locaties

Hartcentrum staat garant voor persoonlijke en toegankelijke zorg. We helpen mensen vanop onze locaties in de regio Bonheiden en Lier.

Waar kan je terecht?

De activiteiten van ons Hartcentrum zijn gecentraliseerd in het Imeldaziekenhuis Bonheiden en het Heilig Hartziekenhuis Lier. Deze ziekenhuizen genieten een uitstekende reputatie voor cardiale zorg. Daarnaast kan je ook terecht in Somedi (Heist-op-den-Berg), DLO (Lier), Curendis (Kampenhout) of op privéraadpleging in Nijlen, Keerbergen en Bertem.

Heilig Hart ziekenhuis Lier

Imelda ziekenhuis Bonheiden

Polikliniek Somedi

Curendis Kampenhout

Diagnosecentrum Lier

Privéraadpleging - Dr. De Bondt Joris

Privéraadpleging - Dr. De Wilder Kenneth

Privéraadpleging - Dr. Roosen John

Imelda Bonheiden

Het Imeldaziekenhuis in Bonheiden is een algemeen ziekenhuis gelegen in een rustige, groene omgeving. Je kan er terecht voor diagnostische onderzoeken, opvolging en cardiale revalidatie. Ook alle cardiologische interventies en cardiale chirurgie vinden hier plaats.

Heilig Hart Lier

In het Heilig Hartziekenhuis Lier kan je terecht voor een volwaardig zorgaanbod. Je vindt er ook de cardiologen verbonden aan ons Hartcentrum. In dit ziekenhuis vinden diagnostische onderzoeken, opvolging en cardiale revalidatie plaats. Ook voor bepaalde cardiologische interventies zoals pacemakerimplantatie kan je hier terecht.

Polikliniek Somedi

Je kan een afspraak maken voor een raadpleging bij een van onze cardiologen in de polikliniek Somedi in Heist-op-den-Berg. Zo brengen we zorg dichter naar je toe.

Curendis Kampenhout

Bij Curendis Kampenhout kan je een raadpleging aanvragen bij een van de cardiologen verbonden aan het Imeldaziekenhuis Bonheiden.

Diagnosecentrum Lier

In Diagnosecentrum DLO Lier maak je aan afspraak bij een van de cardiologen verbonden aan het HeiligHartziekenhuis Lier. Zo garanderen we de beste regionale zorg.

Privéraadplegingen

Wie dit verkiest, kan ook een raadpleging aanvragen in de privépraktijken van de cardiologen en cardiochirurgen verbonden aan ons ziekenhuis. Die bevinden zich in Nijlen, Keerbergen en Bertem.

Dr. De Bondt JorisVogelzangstraat 24, 2560 Nijlen